mandag, oktober 10, 2016

Dagbok 2016: 10.oktober


Klokka er snart 20.45, temperaturen er + 6 grader C og det har vore enda ein fin dag - og fint skal det visst vere veka ut, men så er det slutt.
Eg hadde ingen spesielle planar for dagen i dag, og når eg ikkje har noko eg MÅ gjere, brukar eg å bake brød. I dag baka eg to porsjonar a tre brød. Dei var særs nærande, fulle av kaloriar og proteiner, så eg burde vel ikkje ete av dei sjølv. Brukte m.a. heilmelk, olje, egg etc. Gode vart dei også, vi åt nysteikt brød til lunsj i dag.
Ein hjelpsom nabo hadde lese på bloggen min at eg hadde problem med å legge bilda inn på datamaskina. Han kom med noko som eg vil kalle "minnebrikkelesar"(eg veit ikkje rette namnet) så no får eg endelig ta bilde med kamera til bloggen min. Skal kjøpe ein slik når eg kjem meg på butikk.
Eg hadde lyst å vere ute i finevêret, men kunne ikkje slå oppe ved vegen for der er det for vått i graset, anna hagearbeid høvde heller ikkje, så eg gjekk ein liten tur. No har eg styra på ute i hagen heile sommaren utan å få låkt i hofta, men ein liten tur toler eg ikkje utan å verke etterpå.  Det er eigentleg ein bagatell.
La meg ut på solsenga ei lita stund då eg kom inn att, og jammen sovna eg. Nils har helde på og styrt med nokre teiner. Forma er ikkje på topp, men det kjem seg vel etter kvart-han har i alle fall lagt på seg, og det var oppgåve nummer ein.
Middag vart det ikkje før klokka var nærmare 20.00; Nils åt restar frå i går, eg åt Gilde karbonader.
No blir det vel TV og strikketøy ei stund framover.
Leonardo da  Vinci har blomstra i heile sommar og blomstrar enno.

Ingen kommentarer: