onsdag, november 18, 2015

Dagbok 2015: 18.november

Klokka er no16.45. temperaturen ute er +1 grad C og månen lyser på himmelen. Det har vore ein nydeleg dag, særleg på vår side av bygda. Då klokka var vel 10.00 skein sola inn i stova og var her ein times tid. I Vik og på andre sida av fjorden låg skodda tjukk og for oss såg det mørkt ut. Sola kom att ei lita stund i 14-tida også. Det er om lag som når sola kjem tilbake i januar. Det blir nok frost til natta, så Nils har bore gullbuska inn i vaskekjellaren.
I dag tidleg reiste Nils og Kjell på sjøen, og fekk kvar sin stamp med sei - ikkje av dei største, men små og mellomstore. Nils hadde ikkje lyst på sei til middag i dag, men vi har nokre Gilde karbonadar på lur, som vi skal ha om ei stund.
Mens Nils var vekke fekk eg vaska og støvsuga "heile huset". Litt dumt å bli verande inne i finevêret, men hadde ikkje noko anna val. Vaska ei maskin med klede som eg skal legge i hop no. Tørkar i trommel når det er så kaldt. Elles har eg lese ut boka mi, strikka etc.etc.
Ikkje alle dagar er like spennande, men i morgon har vi tenkt oss på konsert i Voldakyrkja og høyre på koret frå VVS der Eirik er med.Det trur eg blir fint. 
Elles er det revmatikerbasar på laurdag. I fjor kjøpte eg lefser med dei, men tombolalodd blir det ikkje, for i fjor vann vi eit heilt nett med gevinstar. Nei, då er det betre å kjøpe lodd på bok.
Ja, det skjer mykje i førjulstida, så alt får vi ikkje med  oss.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...