tirsdag, september 22, 2015

Dagbok 2015: 22.september

                             Utsikt frå altanen -mot vest.
Klokka er 18.30, temperaturen er + 14,5 grader C. Det er skya, men litt sol innimellom. Før middag var det sol og fint. 
No har Nils tatt seg ein tur bort på Terminalen for å fiske, og når eg sit her åleine, kan eg like gjerne blogge litt.
Vi hadde ingen spesifikke planar i dag, og når ein ikkje har planlagt noko, blir ein ofte gåande berre å surre-som i dag. Prata litt med naboar etc., og eg la i hop klede, og hengde ut nye.
Det vart tidleg middag i dag, fiskekaker frå frysaren, så det var lettvint.
Etter ein liten sofapause + etterfølgande kaffi, fann eg ut at eg like godt kunne gjere litt kontorarbeid. Då hadde det skya over og det var ikkje så fint lenger
Skreiv referat frå styremøtet i går og eit utkast til avisa som skal sendast i morgon- om det skal komme inn i laurdagsavisa.
Det har vore ein litt sløv dag, men i går var vi i fullt arbeid, særleg Nils, så eg trur det var behov for å ta det litt med ro i dag. Vi må vel venje oss til at vi ikkje greier så mykje som før. 
Eg har så mykje eg skulle og burde ha gjort, og som eg har lyst å gjere, men så greier eg det ikkje. Det er surt- men slik er det berre. Ein får prøve å fokusere på det som er positivt; at ein føler seg frisk -for eksempel.
Clematisen blomstrar igjen.
Hortensian frå fjor blomstrar -  på ein måte.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...