onsdag, august 05, 2015

Dagbok 2015: 5.august



Klokka har passert 19.00, temperaturen er + 17 grader C, det er overskya og opphaldsvêr. Ganske fint i grunnen, men eg har stort sett halde meg inne. Etter ein relativt uorganisert frokost reiste dei to yngste gutane + faren og farfaren ut for å fiske. Eg gjorde det vanlege husarbeidet og så prata eg med Wenche. Ho strikkar flittig på ei kofte til mor si. Eg har lagt bort strikketøyet nokre dagar. Men eg rørte i hop ei Prinsessekake.
Dei kom heim frå fisketuren hadde dei stort sett fått berre småsei. Dessssutan hadde Nils fått ein ongel i fingeren, så han måtte nedom legesenteret for å få den ut. Rasmus laga pasta carbonara til gutane -vi andre åt fersk, kokt småsei.
Ingeborg skal reise i morgon så ho ville komme innom og seie ha det. Erlend var også med, noko som var veldig kjekt, spesielt for dei to største gutane, Ingar var like begeistra for Ingeborg, om ikkje meir. Vi håper Amanda og Erlend kom kome ein tur hit i morgon også -det kan bli kjedelig for gutane med berre "gammalt" folk. No skal Nils på butikken og handle.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...