lørdag, august 22, 2015

Bok nr.61 - 2015: Lotus blues.


Det regner den dagen alt går galt. En desperat mann henvender seg på advokat Martin Benners kontor og ber om hjelp til å renvaske sin søster, som er dømt for mord. Det er bare det at søsteren er død. Før hun tok sitt eget liv, erkjente hun seg skyldig i fem drap. I avisene kalles hun tidenes seriemorder og har fått kallenavnet Sara Texas. Broren vil kjempe for hennes uskyld og samtidig finne sønnen hennes, Mio, som er sporløst forsvunnet.
Martin Benner har det meste; karriere, kvinner og en liten datter. Men han har også svakheter. Og mest av alt har han utfordringer. I jakten på sannheten gjør han en alvorlig feilvurdering. Plutselig blir han en liten brikke i et farlig spill, der han til slutt tvinges til å ta et grusomt valg.
Lotus blues er den første av to bøker om advokat Martin Benner.
....................................................................
Det er svært sjeldan at eg les om att kriminalromanar, men eg har gjort eit unntak. Då eg las denne boka første gongen, oppdaga eg at det skulle kome ei bok til. Før den boka kom ville eg lese om att den første, for hukommelsen min er ikkje heilt god. Og så vart eg lens for lydbøker, og denne låg på maskina, og no har eg altså lese den om att- og er klar for "Mios blues". Det seier seg vel nesten sjølv at eg ikkje hadde gjort det slik om eg ikkje likte boka. Boka er veldig ryddig, med relativt få personar og oversiktlig handling, så den høver godt som lydbok. Håper den neste boka kjem snart.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...