onsdag, juli 29, 2015

Dagbok 2015: 29.juli

Klokka er no 21.15. Temperaturen ute er + 14 grader C og dessverre regnar det igjen. Tenkjer på dei som er på konsert i kveld, dei er ikkje så heldige som vi var.
I dag vart det litt "dagen derpå", men etter kvart kom eg i siget. Fekk gjort mykje før middag, det gjekk i diverse opprydding og anna husarbeid.
Til middag åt vi opp resten av løk-fiskekakene, så no er dei ute av verda. Dei var i og for seg gode, men hadde vore betre utan løk.
Så slokna vi ei lang stund, eg på sofaen, Nils i reclineren. (Vi hadde ein travel dag i går-kjenner at vi er ikkje unge lenger).
Elles har Nils klipt bio, eg vaska klede og fekk dei tørre før regnet kom, så strauk eg det som skulle strykast. Innimellom har eg strikka litt. Ein ganske vanleg dag i pensjoheimen, med andre ord.
Solveig og Øystein er på veg til Nice. Rasmus og fam. kjem hit på sundag, Dei har bestilt overnatting frå laurdag til sundag på Vesterland ved Sogndal. Dei deler opp turen for ungane sin del. dei likar seg godt på Vesterland. Håper vi kan få nokre fine dagar mens dei er her.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...