torsdag, juli 30, 2015

Dagbok 2915: 30.juli


Klokka er 21.15. Temperaturen er +11,5 grader C. Ikkje direkte tropevarme! Det har regna meir og mindre i heile dag. Og eg har halde meg inne.
Nils for på sjøen for å fiske sei klokka seks i dag tidleg. Eg har ikkje sett på fangsten enno, men han har tatt bilde, så eg er orientert.Han var godt nøgd med fangsten. Han vil ikkje ha for mykje om gongen, det er no ein god del arbeid etterpå også.
Eg brukte heile føremiddagen til å rydde, støvsuge og pusse vindu m.m. Ommøblerte litt i stova. Vi har to sofaer som vi kan bytte om på.
Seinare på dag vaska og rydda eg nokre skuffer på badet. Eg kan ikkje ha for mykje bøy og tøy for ryggen sin del, så eg får ikkje gjort så mykje kvar dag.
Fekk melding frå Margrete om at ho trong å printe ut noko, så ho ville komme oppom.
Sidan vi hadde kokt småsei til middag, kunne vi ikkje invitere henne til å ete i lag med oss, men is og kaffi gjekk bra.
No er Nils på møte i SV, og eg har nytta åleinetida til å lese i boka mi, det har blitt lite lesing i det siste.
Margrete skal til Nesbyen på hundeutstilling i helga og Ingeborg skal vere med og lærekøyre. Ho får god trening. Kjem an på om ho og Rasmus støyter på kvarandre?
Solveig og Øystein er vel framme i Nice. Dei slepp å fryse.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...