lørdag, mai 09, 2015

Dagbok 2015: 9.mai

Klokka er 19.15, temperaturen ute er + 12 grader og det er sol og nydelig vêr. Eg kom nettopp inn att etter å ha lege på solsenga med lydbok ei stund.
Nils og Jørn reiste til Fosnavåg klokka 9.30 i dag for å hente båten til Jørn, den var på sørvis. Dei kom heim att utan båt, men Nils hadde fått kjøpt seg nokre onglar m.m.
Mens han var vekke fekk eg vaska litt og shina opp huset og meg sjølv til helga.
Vi tok ein liten tur nedover for å handle, det var ikkje så mykje vi skulle ha i dag. Vi såg at nokon hadde ringt til oss mens vi var vekke, og det var Margrete. Då eg ringde henne opp att var ho på ferja. Ho og Charlie kom oppom og fekk kaffi og vaflar. Ja, Charlie brydde seg ikke om kaffi,då.
Han fekk ikkje så gode skussmål for utsjånaden på utstillinga, men oppførte seg eksemplarisk. Der var visst minst 60 hundar av samme rase, så det skulle litt til å gjere seg bemerka. VI synest no han er nydelig.
Då vil eg ønske alle ei god helg, det vart gløymt i går. Og dei yrkesaktive kan no sjå fram til mange ekstra fridagar komande veke. Håper på godvêr.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...