lørdag, mars 07, 2015

Dagbok 2015: 7.mars

Klokka er 17.30, temperaturen ute er + 9 grader, det blæs litt og regnar innimellom. Då vi var nedover i dag før middag, var det ganske ufyseleg og vått; vatnet stod høgt over kaiene i sentrum, men dei er jo ikkje i bruk lenger.Vi held oss inne og har det varmt og godt.
Eg var elendig då eg vakna i dag, men etter kvart kom eg meg til, så vi fekk oss ein tur på Amfi. Vi handla ganske mykje matvarer, og då vi på heimvegen stakk innom Kiwi for å kjøpe batteri, fann det enda meir vi trong. Det verste er å få plass til alt når ein kjem heim.
Vi gjorde det lettvint med middagen i dag, ferdigkjøpte karbonadar på heimebakt brød. Greitt nok!
Etterpå vart eg liggande på sofaen med lydbok. Eg les om att ei eg har lese før, på same tid som eg les ei papirbok på 600 sider. Eg er komen godt over halvvegs, men det går ikkje så fort sidan eg må stå mens eg les. Legg boka på kjøkkenbenken.
Det skjer ikkje så mykje slike dagar, men Nils har TVen og eg bøkene mine, så vi vantrivst ikkje. Elles har eg handla inn så eg kan bake opp litt kaker til frysaren om eg skulle få ånda over meg.
Her er også noko som skjer i bygda heile tida, diverse kulturarrangement, basarar et.etc. om ein skulle bli lei av å vere heime.Komande tysdag er det pensjonistmøte i regi av Rotary og Inner Wheel. Då er vi gjestar og har ingen plikter. Anne Gjengedal Ellingsen kjem for å vise bilde og fortelle frå Svalbard.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...