torsdag, mars 05, 2015

Dagbok 2015: 5.mars

Klokka er 18.00. Temperaturen ute er + 4 grader C. Det har sludda og regna i heile dag, såvidt eg har registrert. Nils fekk ikkje henta veden heim i dag, men det kjem vel betre dagar. I morgon har han tenkt seg ut og fiske i lag med Kjell.
Sov godt i natt etter konserten, merkeleg nok. Og vakna frisk og rørig i dag. Sidan eg hadde lyst å behalde den gode forma, passa eg på å ikkje gjere for mykje. Vaska kjøkken og bad, så tek eg støvsuginga i morgon.
Har ikkje laga skikkelig middag i dag, kokte berre blomkålsuppe sidan eg hadde hamstra inn eit blomkålhovud ein dag dei var billege. Typisk.
Så somna eg på sofaen etter "middag" og hadde litt problem med å vakne skikkeleg etterpå.
Eg har to bøker på gang, ei på lydbok og ei på papir. Lydboka har eg lese før.
I dag fyller eldste niesa vår 60 år, ho er den eldste i den generasjonen av familien. Nils har ringt og gratulert.No ser Nils på skiskyting, og eg skal lese litt i papirboka mi, den er på 600 sider så det tek si tid.



Eg har ikkje mange bilde av Tone, som fyller 60 år i dag, men her er ho på konfirmasjonsdagen i lag med foreldra sine og mormora.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...