tirsdag, mars 03, 2015

Dagbok 2015: 3.mars






Klokka er no snart 19.00. Temperaturen ute er +4 grader C, og det har vore ein fin dag, med lette skyer og ein god del sol. Nils fekk endeleg fare på vedaskogen. Mens han var vekke fekk eg shina kjøkkenet og vaska eit par skap. Det er slutt på den tida då eg tekalle skuffer og skap på ein og samme dag, no blir det tatt litt no og litt då til eg er komen rundt- og så er det berre å begynne på nytt.
Etterpå vaska eg alle vindua som eg når frå altanen, utvendig. Vaska med mopp, Zalo og eddik og skylte med reint vatn som eg bar ut i bøttevis. Forbetringspotensiale var stort, så eg vart bra nøgd. Så no ser vi ut, til neste storm kjem og grisar til igjen.
Nils kom att såpass vi fekk tatt ein tur i banken og henta pengar før eg skulle til frisør klokka 13. Nils henta meg att då eg var ferdig og vi tok ein tur på Amfi-det er alltid noko vi treng.
Eg har vore på jakt etter ein ny brødristar, men ikkje funne nokon eg var fornøgd med.
I dag var det kundetilbod på Kitch`n, brødristarar som elles plar vere dyre til 199 kr. Eg kunne velje mellom kvitt og svart. Har ikkje prøvd den enno, men sidan eg knapt et ei skive utan å riste den, blir den flittig brukt.
I dag tok eg bilde med det vesle kamera igjen, og det gikk fint, men så ville ikkje datamaskina ta imot dei. Eit kvart er det støtt. Bilda på bloggen  i dag er tatt med mobil,bildet over er tatt frå Øvre Mo, der frisøren held til. Men så skjer det noko igjen. Bildet av brødristaren er brått blitt "opningsbilde" på mobilen. Ikkje veit eg kva eg no har trykt på, eller korleis eg skal få tilbake det bildet som skal vere der. Gode råd blir mottatt med takk.

I dag skal vi visst få sjå paddene i Austefjorden i programmet "Ut i naturen".

                  Vi var til stades på avdukinga 14.juni 2014.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...