tirsdag, mars 25, 2014

Dagbok 2014: 25.mars

Klokka er snart 18.00.Det er eit strålande vêr og temperaturen ute er+ 7  grader C. Inne er det vesentlig varmare; sola varmar godt inne når ho står lågt på himmelen. 
Vi har nettopp hatt oss eit fabelaktig Tacos-måltid, og det på ein tysdag. Ja, når ein et graut på søndag, så er alt mulig.
Det første som skjedde i dag, var at Nils for nedover og klipte seg.Mens han var vekke fekk eg endleg pussa vindua på stova utvendig også, og det gjorde seg. Dei såg fæle ut etter at vi har hatt både regn og vind.
Elles hengde eg ut klesvask etc. etc.
Så var vi ein tur nedover og handla litt, og eg henta eit par bøker på biblio.
Etter ein liten lunsj blei vi enige om å køyre ut på Viljevoll for å gå tur på Kanalvegen, men i det vi skulle til å fare, fekk Nils telefon frå påhengsmotorreparatøren, han måtte komme ut og sjå på noko. Dermed måtte vi litt lenger ut enn planlagt, men det var no i same retning. Han hadde ikkje fått til motoren, og såg seg ikkje syn med å reparere den, så den blei lagt i bilen.
På turen på Kanalvegen trefte vi andre pensjonistar som var ute og lufta seg, så det vart ein del prat. Men det viktigaste var no å vere ute. Fekk også ein telefon frå helsekoordinatoren om eit møte som eg skal vere med på den 2.april. Vi skal planlegge "Verdens aktivitetsdag" for pensjonistane. Eg representerte pensjonistlaget i fjor og har lova å gjere det i år også.
På heimvegen var vi innom han som i si tid selde påhengsmotoren til Nils. Han ville heller ikkje reparere den, det blei så mange nye delar at det ville ikkje lønne seg. Men han får ein innbyttepris for den gamle motoren når han kjøper ny. No veit eg ikkje korleis rota kom i sjøen, men det er altfor mykje som ligg og flyt og øydelegg, og somme ting vert kasta på sjøen med vilje.Og påhengsmotorar blir ikkje dekka av naturskadefondet.Trur eg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...