søndag, desember 30, 2012

Vêrmelding 30.12. 2012

Klokka er snart 18.00. Ute er det mørkt, regn og +5 grader. Det ligg att noko snø, og litt is på vegane.
Før middag ville vi ut og "sjå etter båten" og lufte oss litt, men då vi kom på Rjåneset pøsregna det, så eg såg meg ikkje syn med å gå ut av bilen. Sjølvsagt kunne eg kledd meg etter vêret og stilt i regnkåpe, men ein kan no ikkje tenkje på alt heller !
Det blei altså berre biltur, i sakte tempo, så vi fekk sett oss litt omkring langs vegane.Vi såg mellom anna at det var veldig høg flo, så viss vi hadde fått vind, kunne det blitt skummelt.Her blæs det så å seie ikkje, og vinden kjem frå sør og då står den ut fjorden, så det er nesten stille i sentrum.
Då vi kom heim vart vi ståande ute og prate med nokre naboar før vi gjekk inn og laga middag. Lett mat i dag, heimelaga fiskepudding i kvit saus. Trur eg får det lettvint med matlaging framover, sidan eg laga så mykje før jul.
Elles har eg lese bok, og Nils sett på skihopp. Ein ekstremt lat dag, men så er "juleferien" snart over og ein må til å vere meir aktiv. Ikkje verst for oss som styrer tida og aktiviteten sjølve.Ønsker alle ei god nyttårshelg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...