søndag, mars 11, 2012

Vermelding 11.mars - 2012

Klokka er ca 15.30. Temperaturen ute er + 8 grader, det er grått og trist med skodde nedetter fjellsidene, og det regnar. Fristar ikkje å gå ut i alle fall.
No har vi nettopp ete middag, i dag blei det Pasta Carbonara. Prøver å bruke opp slikt vi har i hus. I dag mangla eg basilikum og parmesan, men eg kom på at Pesto inneheld dei to ingrediensane, og Pesto hadde eg. Serverte den ved sidan av så vi kunne ta mykje eller lite alt ettersom. Godt blei det i alle fall, men så likar vi det meste, både Nils og eg.
Før middag las eg siste resten av boka mi, og strikka ferdig enda eit par reste-lester. Dessverre minkar det ikkje så mykje i garnlageret, så det blir nok fleire par. Greitt å ha noko å styre med, mens Nils ser sport på TV.No skal eg ha ei middagspause, før kaffien kjem på bordet.
Vi var på El-kjøp og hamstra "Løfbergs Lila"- det er den kaffien vi likar best. Trur dei har den på Coop også, men det er kjekt å ha seg ei runde på el-butikk innimellom. Eg håper så smått at vaskemaskina skal takke for seg snart, så eg kikar på dei nye modellane. Det eg er misfornøgd med på den eg har, er sentrifuga. Den går berre til 1200 omdreiningar, og det gjer at det er lite kjekt å bruke tørketrommel. Dei nye maskinene har sentrifuger som går opp til 1600 omdreiningar. Siste året har eg brukt tørketrommelen ein del, før om åra har eg for det meste tørka kleda ute, siste året har veret vore veldig vått.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...