søndag, mars 18, 2012

Bok nr. 11 - 2012: Borderline

Borderline - Liza Marklund

Frå nettet: "En ung småbarnsmor blir funnet død. Hun er det fjerde offeret på kort tid. I avisredaksjonen aner man en seriemorder, noe Annika Bengtzon avfeier som ville fantasier. Thomas, mannen hennes, er på en konferanse i Nairobi når han blir kidnappet sammen med seks andre personer fra ulike deler av Europa. Samtidig som antallet myrdede kvinner stiger, og mistanken om en seriemorder også begynner å ta form hos politiet, blir Annika dratt inn i et voldsomt kidnappingsdrama som ryster både Europa og Øst-Afrika. Borderline er Liza Marklunds niende bok om journalisten Annika Bengtzon, en karakter med klare paralleller til forfatteren selv."
Reknar med at dei fleste kjenner Liza Marklund. Eg skal ikkje skrive så mykje om denne boka. Men den var lettlesen, og enkel å henge med på, noko som er viktig med lydbøker. Her er ei enkel handling og få personar. Det eg likar spesielt godt med bøkene til denne forfattaren er at ho set lyset på det som er skeivt og urettferdig i samfunnet. Denne gongen vart det også ein tur til Afrika. Boka er hermed anbefalt.

3 kommentarer:

solveig sa...

Eg har sett meg på venteliste på denne boka(På biblioteket)

Elin sa...

Boka var no skræmande realistisk og rå, særleg gisselsituasjonen.

Besta sa...

Skræmde ikkje meg, men så er eg nokså hardbarka når det gjeld krimromanar. Vil du lese noko skikkelig rått, må du til Mo Hayder.