mandag, juni 23, 2008

Sommarhit.

Eg har leita på Youtube etter sommarsongar som eg knyter spesielle minne til, men dessverre, så gamle songa har dei ikkje lagt inn. Med unntak av "Love letters in the sand", som eg har skrive om før.

Den sommaren Solveig vart fødd var det ein song som var veldig populær: "Når dagen gryr, jeg ber for deg ,o Laila, da går min tanke til de tusen sjøars land..." slik begynte den.Bror min ville at eg skulle ombestemme meg og kalle jenta for Laila, i staden for Solveig, som hadde vore bestemt før, på grunn av denne songen.
Den sommaren eg var gravid med Rasmus gnåla alle på "Jeg tror, jeg tror på sommeren..." utan at veret vart noko betre av den grunn. Trur det var eit par dagar med sol, toppen.
Hugsar ikkje årstalet, men eit år var vi på ferie i Danmark og campa nord for ein liten by som heiter Sæby. Der stod det på musikk heile dagen, og det som vart spela var stort sett denne songen med Bonnie Taylor.Kan ikkje hjelpe det, men eg får framleis vondt i halsen når eg høyrer den.

1 kommentar:

solveig sa...

Min favoritt! Eg likte musikken dei spelte....

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...