søndag, juni 16, 2024

Dagbok 2024: 16.juni





Naboens rosetre.
 Klokka er no18.23, temperaturen ute varierer litt, men ligg rundt 20. Eg høyrde litt toreskrall for ei stund sidan, men det vart visst ikkje noko meir.  I dag har det ikkje blitt så mykje med meg, eg strikka litt, øvde på spansken litt og såg TV, før eg tok ein tur på VernetDer trefte eg både kjende og ukjende som eg prata med.

Til middag i dag tok eg opp restar av Lasagne frå frysaren, men det vart ikkje så vellykka. Eg skal prøve å hugse at lasagnaen ikkje egnar seg så godt til frysing.(Eg veit ikkje om det var berre denne, kan godt hende ein annan er god.) Men eg fekk god is til dessert og kaffi. 

Eg tørka ein klesvask i trommelen i dag, eg brukar ikkje trommelen så mykje, helst berre når eg har sengetøy og i dag hadde eg to store dukar, som eg strauk med det samme eg la i hop kleda. Litt husarbeid blir det sjølv om ein bur åleine. Og det er no berre bra, ein må no gjere litt.

Eg hadde så smått tenkt meg bort på Plantasjen i dag, eg kvider litt mot å fare åleine, men det er berre tøv, Eg skulle kanskje ha vore på JULA og sett etter ein krakk også. Og så likar eg å handle på COOP når eg er der. Vi får sjå i morgon. Eg studerer litt på kva eg skal plante på Prosjektet , så eg ser litt etter slikt på data.

                                                          Klematis med stativ




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 2.juli

Klokka er no 17.55, temperaturen ute er +11 garder C, og det regnar. Eg synest ikkje det er så populært -med skodde nedetter fjellsidene. Eg...