mandag, april 29, 2024

Dagbok 2024: 29.april




 Klokka er no 18.30, temperaturen ute er + 11 grader, det er mest overskya, men opplett og solstreif. I dag har Rasmus og eg vore heime åleine delvis. PÅ føremiddagen styrte vi litt med kvar vårt, men så tok vi bilen min og køyrde opp til Fonnvernet, Rasmus hadde ikkje vore der før, så i dag er det han som har tatt bilda.

Eg spurde om han ville vere med til Volda og ete Kinamat og det ville han. Vi stoppa i Furene og handla litt på¨Co-0P.

Då vi kom til kinarestauranten, var der sjølvsagt stengt akkurat i dag. Heilt typisk. Men eg var ikke rådlaus," MARIAS" neste. Der fekk vi nydeleg mat. Bestilte Kebab- tallerken -det var både godt og rikeleg. Rasmus sende melding til Margrete, men ho kunne ikkje vere lenge for ho skulle ta ferja over. Men vi fekk i alle fall tatt ein kopp kaffi i lag.med henne.



Då vi kom til Ørsta igjen tok vi ein tur fram på Mosflata og stakk innom EIK-senteret og kjøpte ein liten sekk med gjødsel til ca 500kr.


Etter at vi kom heim har det ikkje hendt så mykje. eg trur ikkje det er mykje att på lista eg laga til Rasmus skulle komme. Og no er den gamle Yarisen som ny, med nye hjulkapslar som Rasmus har skaffa til veie.




Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 15.mai

  Klokka er no 17.30, temperaturen ute er + 25 grader og sola skin. Det har ho gjort heile dagen, og eg rekna med at det vart varmt etter kv...