søndag, april 14, 2024

Dagbok 2024: 14.april


Klokka er no 17.39, temperaturen ute er + 8 graderC. Det er opphaldsver, men overskya. I dag morgon var det nysnø langt nedetter fjellsidene, men DEN snøen er borte no.
I dag sat eg og såg TV og strikka litt etter frokost. Litt seinare kom Marit og drakk kaffi med meg så vi fekk ei god pratestund. Etter at eg vart åleine igjen og hadde rydda opp litt, gjekk eg tur på Vernet. I dag trefte eg berre ei gammal dame, som eg kjenner. Vi vart faktisk kjende med kvarandre der oppe. Ja, og så møtte eg Helge, han har eg ikkje sett på ei stund.
Då eg kom heim att var klokka neste 17, så eg gad ikkje lage noko innvikla til middag i dag. Det vart brødskiver med egg og sild. Når ei hardkokar litt for mange egg, må ein ta konsekvensen. Morgondagen rår eg over sjølv og då har eg tenkt å vaske og rydde fleire skap og skuffer på kjøkkenet. Det er enno litt for tidleg å styre så mykje i hagen, og eg veit heller ikkje kor mykje eg greier å gjere der. Denne veka skal eg på trening tysdag og torsdag, men fleire oppgåver har eg ikkje, enno i alle fall.


 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 29.april

 Klokka er no 18.30, temperaturen ute er + 11 grader, det er mest overskya, men opplett og solstreif. I dag har Rasmus og eg vore heime ålei...