søndag, februar 25, 2024

Dagbok 2024: 25.februar.

 Klokka er no 16.45, temperaturen på trappa er +6 grader og tunet er nesten bert, men på PC-e min står det Regn/snø i morgen. Ja, vinteren er ikkje over enno. Eg hugsar i fjor på desse tider, var det full vår, nesten. Men vinteren kom tilbake.I dag har eg vore tur på Vernet for første gong i år, men eg gjekk berre på den fremste vegen, for på andre sida var det snø og is. Bilda får tale for seg.







I dag venta eg Ingeborg og Daniel på føremiddagen. Eg hadde påbegynte kaker , men kom på at Ingeborg likte prinsessekake før i tida, så eg sette i gang å lage, utan tanke på at gjærbakst alltid tek tid, men det blei ferdig før dei kom klokka 13. Det var kjekt å sjå dei att, det var lenge sidan sist, og Daniel fekk yndlingskaka si, gulrotkake. Etter at dei hadde fare, tok eg årets første tur på Vernet, det var kjekt å kome opp til utsiktsplassen igjen, men eg trefte ikkje mange i dag, berre Helge snakka eg med, og sidan eg tok gatene heimover trefte eg også ei gammal veninne som bur her oppe.
No har eg ete siste resten av fredagsmiddagen, men eg var ikkje svolten i det heile tatt. Eg strikka litt og såg TV tidleg på dag, men no blir det vel ei stund framfor skjermen.
No er det tull med telefonen min igjen, der kjem meldingar som eg ikkje får opne. Eg vil oppmode dei som sender meldingar til meg å bruke Messenger i staden for telefon. Eg har Messenger både på PC og telefon.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...