søndag, januar 14, 2024

Dagbok 2024: 14.januar





 
Klokka eg no 16. 25, temperaturen ute er rundt 0 garder C ,snøen lavar ned,  brøytekantane er høge, snøen er tung og våt, og eg har tenkt meg ut med bilen i morgon. Det hadde ikkje vore så gale viss eg hadde hatt to friske hender. Det har eg for så vidt, men eg torer ikkje å måke snø med den handa eg braut føre jul. Men det blir vel ei råd.


I dag har eg også vore heime åleine, men det er heilt i orden. Eg fyrer i omnen, strikkar og ser TV. Det var no ekstra kjekt med TV i dag då dei fekk ny konge i Danmark. Eg meiner at eg hugsar då Fredrik den9. døde og Margrete vart dronning, det er no berre 52 år sidan- Og så begynte eg å tenkje på dei dansk/norske kongane som var no både sånn og slik. Eg har lese ein del om dei, men hugsar ikkje kva bok det var eg fann dei i,- eg har no faktisk studert historie grunnfag ein gong i tida.
Middagsmat hadde eg att frå i går, så eg vart sittande å strikke meir og mindre,eg greier å strikke ei stund,men så vert handa låk og eg må ta pause.
Eg har lenge hatt problem med bilde på PC-en Eg har brukt samme bildebehandlinsprogrammet i mange herrens år, og så blir det lagt inn eit heilt anna program som eg ikkje har bedt om, og det programmet har eg mykje plunder med.
På føremiddagen i dag var det veldig fint ute ei stund og det var rett før eg såg sola, den skal komme att denne veka men det kjem an på veret kva tid vi får sjå henne.Vi har ofte sett sola første gong i året på fødselsdagen til Håkon.
No ser eg ein liten månesigd på himmelen,det ser ut til at han skal vekse seg stor og rund.

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...