lørdag, desember 30, 2023

Dagbok 2023: 30.desember

                                           Det er framleis jul i stova

 Klokka er no 19.30, temperaturen ute er minus 2 grader, det har vore opplett, men ikkje sol i dag. Men eg er ikkje avhengig av veret, for eg held meg inne. Eg har vore lat i dag, fordi eg sov lite sist natt. Det er slikt som skjer, men som ikkje er så alvorleg.
På føremiddagen fekk eg besøk av ein nabo som ville snakke om ei bok som vi har lese begge to -og akkurat no fekk eg innbyding til kaffi på nyttårsdag borte med dei.
I dag har det ikkje skjedd så mykje her, men det er mykje som skjer på TV, så eg slepp å kjede meg, Men når eg ser tilbake på alt som har skjedd dei to siste åra spesielt, så er det ikkje kjekt. KRIG er noko som aldri skulle finnast, men det er visst vanskeleg å unngå. No er det verre enn nokon gong ser det ut til.
Eg vart litt overraska då dei på TV sa at det var 3 år sidan leirraset, eg trudde ikkje det var så lange sidan.
Kvart år rundt juletider skjer det alltid noko trasig, det kan vere storm, sunami etc. men i år har vi  nok med krigane m.m. 
Her i Ørsta har vi det fredeleg og godt for det meste, men det som skjer i verda angår oss alle.
Eit lyspunkt for meg er at Magnus Carlsen vann sjakk-turneringa i år også. Og no skal eg sjå meir TV. Handa har verkt litt i dag, så no har eg tatt ein Ibux. Eg er spent på korleis det blir å få av gipsen, den 9.januar.
Eg har fått mange brev på digipost. Får brev kvar gong eg har vore på sjukehuset, så må eg betale for det eg har fått der, men sidan eg har frikort får eg att alle pengane etterpå.  
I dag fekk eg også brev på Digipost, det galdt EU-kontroll på bilen. Men eg brukar no ikkkje å ha den på kontroll før i mai , trur eg-eller kanskje april.
I år er nyttårsafta på søndag, det er litt spesielt det også. Eg for min del, ser fram til at det skal bli kvardagar igjen- for eg har no heilårsferie. Så får  vi håpe at det blir ei godt nytt år-



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...