fredag, oktober 13, 2023

Dagbok 2023:13.okrtober




Klokka er no 16.18. Temperaturen ute er + 11 grader og det regnar ikkje-enno i alle fall. Eg kom nettopp heim frå ein runde på Vernet. Dei to bilda over her er tatt mens eg stod nær trappa. De øvste peikar fram mot Mosmarka, og enda lenger framme ser eg at det er snø i fjella der. 


 I dag har eg vore heime åleine og prøvd å jobbe litt. Eg hadde god tid, så eg fekk både vaska og støvsuga. Det som bremsar meg litt i jobbinga er ryggen, derfor blir det mange kvilepausar, gjerne framfor datamaskina. Men eg vart no ferdig til slutt, og etter at eg hadde ete litt vart det tur på Vernet. I går gjekk eg så "lett på foten"-i dag var det litt tyngre.

Eg møtte ikkje så mange i dag, men er trefte to gamle damer med side svart klede-og dei såg ikkje norske ut. Men dei helste og smilte då eg møtte dei. Då eg var komen nesten ned, trefte eg ein mann som stoppa og prata. Det virka som om han kjende meg, men eg har ikkje aning om kven har er. Men det sa eg ikkje. VERNET er ein friplass der alle snakkar med alle Og mange går der for å treffe nokon. Eg går no mest for mosjonen, men litt artig å treffe folk også.

Eg har to kjekke ting eg skal gjere no, eg skal lese i Øystein si bok, og så skal eg strikke på lestane til Solveig. Det er enno ikkje råd å gjere noko ute. Det er for vått-.


Det var kjekt å sjå att sola




                                Hagenissane har ikkje gått i hus enno.


                             








Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...