tirsdag, september 26, 2023

Dagbok 2023: 26.september

Klokka er16, og det er eventyrlege + 19 grader C ute, sola er også framme , sånn delvis. Eg har lebge her på dagsenga mi og slappa av ei stund, var ikkje heilt god i ryggen etter strabasane i går. Eg har ikkje vore på Vernet i dag, i alle fall ikkje enno, men mykje kan skje før søla går ned.

I dag var vi altså på trening og etterpå handla vi på KIWI. Då vi kom heim gjorde eg meg klar for å fare på gravplassen. Eg tok med 2 av lyngplantane og mold i ein pose pluss reiskapar som saks og spade. Det hadde ikkje vore naudsynt å skifte blomster, for den som stod der var like fin, men så kunne eg ta den med heim og sette att lyngplantane- og det gjorde eg. Og så klipte eg rundt kantane med saks. Det er ikkje råd å få der skikkeleg fint, for mosen veks opp og plata fer nedover i  molda. Men det blei no litt fint til slutt.

Då eg kom heim laga eg meg litt mat, og etterpå la eg meg inn på dagsenga og kvilte ryggen min, så no er eg bra. Det kan hende eg må klippe litt plen her og der for graset veks enno.

Eg har litt problem med bilda på maskina, for heile bildebehandlings-systemet vart brått heilt ugjenkjenneleg. Eg har drive og sletta mange bilde for å få til noko som helst, men no trur eg at eg har kontrollen.

Eg har ikkje fått gjort noko i hagen på ei stund, for di det har vore mykje regn, men det er enno litt for tidleg å slutte hagearbeidet,  mykje skal klippast i år, for allt har vakse veldig.

Og eg er på ingen måte ferdig i garasjen, mykje står att, og mykje må fjernast.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...