fredag, august 25, 2023


                                             Dronning Elizabeth, n.b det er ei rosebuske


Klokka er no 18.00,temperaturen ute er +18 grader C og det har vore regnbyer.

Sist natt sov eg godt, sidan eg slapp å tenke på " in kasso" og den slags. Eg vakna ikkje før klokka var 8 i dag og då sto eg like godt opp-.

Sidan det var fredag tok eg fredagsvasken + at eg rydda opp litt her og der og var ute og plukka nedfallsplommer. 


Solveig nabo kom og spurde om eg ville ha fisk .Dei hadde vore ute og fiska småsei på morgonen. Eg var med bort og tok imot to fiskar, og gledde meg til eit herremåltid. Og det vart det, eg kokte all fisken + poteter og gulrot.  Og eg åt all fisken, men løyvde gulrot og poteter. Eg vart veldig mett, men etter ei stund kom eg meg litt så då gjekk eg ein runde på Vernet.

I dag trefte eg ei som eg var i lag med i Mållaget for nokså mange år sidan. Ho spurde om eg kjende henne, og det gjorde eg no. Ho påstod at eg var lett på foten. Det er slike slike kommentarar ein får når ein er gammal. Men eg sit litt på alle benkane og då prøver eg å gå litt fort innimellom. 

Då eg kom heim var eg sigande trøtt, kanskje det var fisken som virka slik, så då sette eg meg til å sjå nyheiter på TV - og sovna.

Eg har vore nede og plukka nedfallsplommer ein gong i dag, men der var ikkje så mykje som var etande. Eg må nok plukke ein gong til. Elles så forsyner visst fuglane seg godt. Eg må kanskje til å plukke plommene mens dei heng på treet.

I morgon skal det vere "Musikk i sentrum" dvs i Laguneparken, rett over gata for hotellet. Der skal Erlend vere med -og eg håper det blir fint ver. Då må eg no nedover. 

No skal eg strikke på lestane eg har begynt på og sjå TV, anten vanleg TV eller serie. Det er vel neste helg "Stjernekampen" begynner.

Ønsker alle ei god helg!



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...