torsdag, august 24, 2023

Dagbok 2023: 24.august

.

Klokka er no 18.09, temperaturen ute er + 19 grader, og sola skin. Det er litt spesielt denne sommaren, vi har hatt mykje fint og varmt ver. I går var det heilt annleis med mykje regn -og så kom dette nydelege veret i dag.
 

I dag var det trening, men Marit og eg hadde begge andre ærend etterpå, så vi tok kvar vår bil, men på heimvegen trefte vi kvarandre på KIWI.

Eg var litt oppskjørta over meldingar på telefon etc. om pengar som eg skuldar og styr og greier. Eg tok turen bort på Banken etter treninga og  der fekk eg snakke med ein som har hjelpt meg før. Det var ikkje mange minutta før alt var i orden. Grunnen til alt styret var at der var eit tak på Avtalegiroen min, slik at banken ikkje har kunna betalt fullt ut, og dette har dei ikkje varskua meg om-det eg veit. "No er alt i orden og "du skal ikkje tenke meir på det" -sa han og eg letna mange kilo. Då eg kom heim ville eg gå ein tur på Vernet, men først ville eg plukke opp plommene som hadde dotte ned på marka. Eg plukka ei heil stor bøtte med plommer som gjekk rett i komposten. Dei skal ikkje ligge lenge på marka før der kjem "udyr" og et på dei. Men eg har mykje plommer att, som eg heretter skal prøve å berge.

Mens eg heldt på med plommene begynte naboen å klippe gras. Så då fekk eg blod på tann, det vart til at eg klipte heile tomta denne gongen. Det var nokså vått i marka, så det viser godt kvar hjula har gått. Men det rettar seg kanskje  viss  det får tørke opp. Innimellom laga eg meg middag og hadde pause av og til når eg måtte inn og ladde opp batteriet til startaren. No har eg sett klipparen på stallen og tatt helg. Eg trur liksom det er fredag i dag, vi pensjonistane slit voldsomt med å halde orden på dagane -og på treninga ønsker vi kvarandre "God helg" på torsdagane.

No skal eg ut og ta plommene som har falle ned siste timane, så er det sikkert nokon som eg gode å ete.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...