fredag, august 18, 2023

Dagbok 2023:18.august


 Klokka er no 20.17,og temperaturen ute er + 20 grader C. Det har vore ein veldig fin og varm dag, men eg er litt sint på meg sjølv fordi eg ikkje har gjort noko skikkeleg arbeid i dag, har ikkje gjort noko i hagen, men Gudmund har k
lipt ovafor garasjen.

Eg var oppe i skikkeleg tid i dag og tok fredagsvasken. Eg skulle ha støvsuga også, men det utsette eg til ein annan gong. I staden gjekk eg ein runde på Vernet; i går var eg så lett på foten, men i dag sat eg litt på nesten alle benkane. Eg trefte ei dame og henne kjende eg.

Då eg kom heim att vart det ein slags middag, og så la eg meg ut på altanen fordi eg var så trøtt, og eg trur eg sovna ei lita stund. Etterpå greidde eg å få i land sudokuen frå Møre Nytt som eg måtte legge frå meg i går kveld.

Eg plukkar stadig opp plommer som dett ned frå treet, somme er etande, andre ikkje. Eg har plukka rips som eg et opp etter kvart, men der er mykje att. Bæra viser ikkje så godt att, for det er så mange greiner på ripsbuska. Eg klipte den mykje ned  ifjor og til meir ein klipper, til fleire nye greiner blir det.

Det blir pensjonisttur til Herdals-setra den 31.august. Turen kostar 800 kr, men då får vi vel mat også. Eg visste ikkje kvar det var, men har sjekka på datamaskina, så no veit eg. Marit kom ned så vi skulle samrå oss litt. Kjartan ringde mens ho var her, og han sa at ho hadde vore der før. Men eg kan no reise utan henne, for der er no fleire eg kjenner og eg har no lyst å komme meg på ein eller annan tur i løpet av sommaren, som ikkje er heilt over for pensjonistar. 

Eg skal prøve å komme meg til Volda i morgon før middag. Vil helst fare tidleg for då er det ikkje så mykje trafikk.

Eg fekk så mykje post i dag, aviser og Pensjonistblad. I bladet Pensjonisten er der 2 Sudokuar+ kryssord, så eg har nokre utfordringar. Det er vel eit kvart på TV også.

Eg ønsker alle ei god helg!



Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...