lørdag, august 19, 2023

Dagbok 2023: 19.august 2023:

                                                           Nina Weibull i dag
 

Klokka er no 19,30,temperaturen på trappa har gått ned til + 25 grader C, før var det + 28 grader, men det er meldt torever og på Pc-en min står det: Regn i kveld, så får vi sjå kva det blir til. Eg er glad i varme og nyt at eg kan sette opp både dører og glas utan å fryse.

Eg slo i frå meg Voldaturen i dag også. I staden jobba eg litt i hagen ; eg plukka all ripsen som var att på den einaste ripsbuska eg har att, og så klipte eg sjølve buska og rydda rundt den, på sikt skal den få litt meir mold på rota. Så tok eg plenklipparen og for over plenen rundt buska.Eg har også begynt å plukke plommer som dett ned frå treet. Det gjeld å vere der før sniglar og anna kryp kjem og vil ha dei.

Eg hadde ikkje på meg klokka då eg gjekk ut, så eg vart litt overraska då eg så g at den var ovet eitt(13)Eg slo i hop ei vaffelrøre og gjekk opp til Marit og prta med henne. Eg venta Margrete ca klokka 13. Men så kom ho lenge før den tid, og det var no berre kjekt. Eg fekk no helse på hunden Dennis og han likte vafler. Amanda var alt avlevert hos faren så henne og hunden hennar fekk eg ikkje helse på i dag.

Då Margrete reiste kom Marit ned, og då vart det meir vafler. No kunne eg tenkt meg litt saltmat og det kan det vel bli ei råd med.

Eg sit her i ein tynn kjole og sveittar så det renn- men det er berre lekkert, vi får tidsnok fryse, og DET likar eg ikkje.

I morgon skal Marit på tur med Kjartan, så då får eg finne på noko sjølv. Alt kjem an på veret.

                                  Her er den ferdigklipte ripsbuska



le

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...