mandag, august 14, 2023

Dagbok 2023: 14.august

Klokka er no18.15, temperaturen ute er + 18 grader, og no kom regnet. "Mye regn" står det på skjermen min.

I dag hadde eg programmet  for dagen klart, i alle fall noko. Eg skulle klippe skråninga, og det gjorde eg. Men der stod att gras attmed tre og busker som måtte takast med hand. Eg begynte med det, men så måtte eg ta pause. 

I dag kokte eg risgraut fordi eg hadde kjøpt inn så mykje melk. Etter at eg hadde ete, sette eg meg inn og såg nyheiter, ein må no prøve å følgje med sjølv om det er deprimerande å høyre om flaumar, brannar og krig og lite av positive hendingar.

Eg lurte på om eg skulle gå tur på Vernet eller om eg skulle halde fram med å klippe gras med saks. Det vart til at eg valde å klippe. Sidan eg er låk i ryggen prøver eg å bruke andre kroppsdelar. I dag fann eg ut at eg kunne ligge på magen inn under buskene, og det gjekk heilt fint, eg fekk klipt ein god del. Eg begynte på muren ned mot naboen, der kan eg ikkje køyre heilt frampå med klipperen, så eg lyt bruke saksa der også. Eg var nesten ferdig då regnet kom og eg måtte gå i hus. Det blir stadig meldt om meir regn på Vermeldinga, og eg tenkjer som så at når det blir veldig varmt så får varmen vatnet frå hava etc. til å stige opp- og dette ned att som regn. No høyrde eg at dei hadde fått oversvømmelse i Russland også, men det var heilt på austkysten. Eg trur at det å vere meteorolog må vere litt spennande. Eg trur ikkje det kjem så mykje regn akkurat no, så eg kan sikkert liste meg ut og plukke ei lita skål med rips . Vaniljesaus har eg.

I morgon er det trening og etter treninga må eg ein tur på ALTI ,på apoteket. Eg er lens for det meste av tablettar. Eg har frikort, så det blir ikkje dyrt. At eg har frikort kjem av at eg går på trening. Til legen går eg ikkje så ofte.

Eg forstår ikkje kva eg skulle ha gjort om eg ikkje hadde hagen og hagearbeidet!

 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...