tirsdag, juli 18, 2023

Dagbok 2023: 18. juli


Klokka er no17.15, temperaturen ute er +14 grader C,  det har regna nesten heile dagen, men no er det opplett. Eg sov lenge i dag, så føremiddagen vart kort.

 Eg hadde no ikkje allverda å gjere i dag, men litt vart det. Med tanke på alt som eg skal køyre på VØR måtte eg ha meir sekker så det vart ein tur på ALTI, mat handla eg på KIWI. Elles har eg vaska klede i maskin, blant anna skorne og buksa til Einar som Rasmus "lånte". I går vaska eg to fulle maskiner med klede. Oppvaskmaskina står på no, så då blir det å tømme den. Eg er glad for at maskina virkar, så eg slepp å kjøpe ny akkurat no. Og så er eg glad for at straumen ikkje er så dyr at ein må gå og tenke på det.

Eg kom meg ikkje til med hagearbeid i dag, så kvister og greiner ligg der dei låg. Men Wenche og gutane hadde gjort godt arbeid mens Rasmus og eg var vekke. No klør eg i fingrane  til å rydde opp, og kanskje plante noko. Har lyst på ein tur til Plantasjen i alle fall. No er det mykje som blomstrar ute, men det er behov for litt rydding i bedda. Sommaren er for kort til at eg får gjort alt eg vil- ein er heilt avhengige av veret også.

Det einaste hagearbeidet eg har gjort i dag er at eg har plukka jordbær, det var stort svinn på grunn av regn og væteog bæra var ikkje heilt førsteklasses, men med litt sukker og fløyte gjekk dei ned.

Eg har sett lite TV no når vi har vore mange, men eg må no begynne å følgje med på nyheitene igjen, sjølv om det er nokså deprimerande.

No ser veret litt betre ut, det er ofte slik at det klårnar opp mot kveld, men eg er litt for mett  til å gå tur akkurat no.

                        Då er Dennis komen heim til Margrete i lag med bror                                          sin,som skal vere hunden til Amanda. 

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...