onsdag, juli 19, 2023

Dagbok 2023: 19.juli


 Klokka er no 18.30,temperaturen ute er + 12 grader og det regnar og regnar. Akkurat no blomstrar alle rosene mine, men dei heng med hovuda , tunge av regn.Ja, eg veit at vi har hatt mange fine sommardagar i år, men vi ville vel helst ha hatt nokre til.

I dag hadde eg tenkt å rydde ute i hagen, men på grunn av veret rydda eg litt inne i staden. Etter ei stund gjekk eg ut og fekk  lagt inn i bilen 6 store sekker med hageavfall, meir hadde eg ikkje plass til. Eg køyrde bort på VØR og fekk tømt bosset. Då eg kom heim tok eg eit lite tak nede i hagen der Thuja- hekken var, eg fylte to store sekker utan at det minka så mykje på marka. 

Eg la ein plan om å begynne nede på muren og så rydda derifrå og opp i første omgang det kjem til å ta tid. Wenche gjorde eit storarbeid der mens Rasmus og eg var på Eid i selskap, men der er mykje att. Godt å vere åleine i huset når ein styrer på ute. Då eg vart trøtt og lei gjekk eg inn og laga middag til meg sjølv. I dag vart det siste spekesild-pakken som gjekk med . Og til dessert hadde eg jordbær som eg plukka i går.

Etter middag tok eg kaffikoppen med meg inn på stova og såg TV. Eg begynte på serien om "Lykkevika" i går kveld og heldt fram i dag. Men det var så kjedelig og langtrukke at eg heldt på å sovne fleire gonger. Eg trudde det skulle bli kjekt sidan det var svensk-og kjend forfattar som hadde laga manus, men eg må ta meg saman for å sjå ferdig.

Det er veldig irriterande at det er slikt ver når eg har mykje å gjere ute, men det er ikkje mykje ein kan gjere med det-anna enn å håpe på betre ver. No er det snart Dagsnytt, så får vi høyre kva dei seier der.



 
Queen Elizabeth  blomstrar relativt tidleg i år.

Eg har mange roser og dei blomstrar fint , men står tunge av regn.

                   No har gamle Charlie fått selskap med to små "gutar".
                  Kvalpane kjem til å sjå ut som Charlie når dei blir større.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 8.mai

Det var fart på elva i dag igjen,det er snø som smeltar  Klokka er no 16.50, temperaturen på trappa er +16 grader C, sola er litt av og på i...