torsdag, juli 20, 2023

Dagbok 2023:20 .juli

Klokka er no19.00 og temperaturen er +16 grader. Det har vore regnbyer i dag, men lange opphald imellom.
 Eg hadde planen klar i dag så det var berre å kle seg i arbeidsantrekk å gå ut og sette i gang. Det er utruleg mykje som ligg att etter  thuja-hekken , Wenche gjorde mykje godt arbeid, men for å få rusket bort på VØR må eg klippe alt litt meir opp for å få det i sekker. Hadde eg hatt sertifikat for tilhenger hadde det vore enkelt, då kunne eg køyrt alt i eitt lass. No blir det å klippe det meir opp og fylle i sekker. Men det er kjekt å ha noko å styre med ute , så slepp eg å gjere noko inne.

Før middag fylte eg opp 7 store sekker, og etter ei pause fylte eg to store sekker til. Arbeidet består i å klippe greinene så små at dei kan vere i ein sekk. Det vart ikkje til at eg køyrde på VØR i dag. Kva tid eg fer på VØR veit eg ikkje. Dette bosset toler å stå nokre dagar utan at det rotnar og luktar. 

I middagspausen vart det til at eg sat og såg TV dvs. serie. Så det er ikkje mykje å berette om i dag.

Dette er det yngste av solbærtrea mine og tidleg i sommar var blada brune og visne, men eg har passa på seinare at den har fått nok vatn og meir god jord. Solbær skal ha mykje næring og mykje vatn, har eg lese.
Demnne New Dawn-rosa har eg hatt lenge, sist haust klipte eg den heilt ned. Fargen kjem dårleg  fram på bildet.

Det er berre denne Klematisen som blomstrar  no, men klematis er ein enkelplante som ikkje treng mykje stell. Eg klipper alle heilt ned om hausten, derfor blomstrar dei relativt seint.
Her står dei 9 sekkane fylte til randen, eg må vel få dei frå meg før dei blir våte -inni altså.

Ingen kommentarer:

  Klokka er no16.50, temperaturen ute er +12 grader, og det regnar, så no er det slutt på herlegheita for denne gong. No ventar eg på at Mar...