mandag, januar 30, 2023

Dgbok 2023


 Klokka er no16.53, temperaturen ute er + 1grad, og vi har fått ny forsyning med våt og tung snø. Eg likar det ikkje. Eg har nettopp vore ute og gått ei lita strafferunde, men eg vart så låk i ryggen at eg tok kortaste vegen heim.Eg vart litt skuffa over ryggen, for eg trudde den hadde lækt seg sjølv. Kan ein få vondt i ryggen av å strikke?- for noko anna har eg ikkje gjort i dag.

I dag var det fridag, så eg hadde lagt diverse planar. Eg skulle farge håret mitt, det er lenge sidan sist eg gjorde det sjølv. Eg var hos frisør den 1.desember og då farga ho det. Eg har hatt problem med at håret vert altfor mørkt når eg fargar det sjølv. Eg har prøvd ut heile fargeskalaen ned tll  lys blond. Men håret blir svart uansett. I dag prøvde eg "lys brun"- som sjølvsagt også blei svart.

 Neste gong skal frisøren få farge det- eg tru vi tek GRÅTT-Eg hadde tenkt å køyre til Vik og gjere nokre ærend i dag. Men det snødde masse tung snø, så det vart ikkje til at eg for. Sidan eg var heime likevel fekk eg tatt to klesvaskar og ei runde med oppvaskmaskina. No står det att å få alt på plass. I dag kokte eg risgraut til middag, det var det eg hadde lyst på i dag. Innimellom sat eg å strikka på ein lest-som vanleg-og hadde TV-en på NYHEITER.  Eg veit ikkje kor mange gonger eg såg og høyrde om alt som skjer. Det var no mykje frå Nordfjordeid-eller rettare sagt  frå Torheim- Eg er fødd og oppvaksen på Eid, men eg har nesten aldri vore på Torheim, berre ein gong har vi køyrt inn til gatneriet.

Eg orkar ikkje å moke mykje snø i dag, og det er min tur å køyre til treninga i morgon. Det blir vel ei råd. I dag såg eg snurten av sola både før og etter toppen på Melshornet, så viss det blir klårver no, kan det bli fint. I går bles det så kraftig at eg måtte ut og berge bossdukar m.m,


PS: Sudokuen som eg bala slik med, fekk eg fullført i går ettermiddag-så hjernen er ikkje heilt død.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...