søndag, januar 29, 2023

Dagbok 2023: 29.januar

Storebakken

 Klokka er no 16.36,temperaturen ue er + 8 grader, og der regnar og blæs-

Eg vakna ikkje før klokka 9 i dag, men eg la meg no ikkje så tidleg i går-trur klokka var 2 minst-dåeg sovna. Eg må ha ei unnskyldning for å vere så lat. Føremiddagen vart ikkje så lang, eg rydda litt, kveikte opp omnen og så sat eg ei stund og såg TV og strikka.Marit kom ned i 13-tida slik vi hadde avtalt.Ho var heime åleine i dag. Vi drakk kaffi, åt kake og prata. Vi går aldri tom for stoff.

Etter at Marit hadde gått opp att, tok eg på med godt med klede og gjekk tur. Skam å seie, eg har ikkje gått meir enn to små turar sidan førre søndagen. Det regna og det bles, det gjekk bra så lenge eg hadde vinden i ryggen, det vart verre då eg snudde. Eg trefte ikkje ei levande sjel.

No skal eg rydde litt i huset-der er alltid eit behov, og så skal eg strikke ferdig ein lest som eg begynte påi går kveld. Eg gler meg til å strikke av det fine garnet som Margrete kom med i går. Då lyt eg ned på pinnar nr, 2,5, men eg har strikka så tynt garn før også.

Førre veka kom eg ikkje i hamn meg fredags-sudokuen, og denne veka har eg samme problem. Men sudokuen ligg på kjøkkenbordet og kvar gong eg har gått forbi, har eg plassert eit tal. Eg har frist til i morgon kveld, då kjem tysdagsavisa på nettet-og der ligg løysinga+ ein ny sudoku.



            Desse fine bjørkene veks i skogen ovafor millionæsvingen, her er det                    mykje ved å hente.


Godt å komme heim att og få tørke og varme seg. Men det er no friskt å komme seg ut litt også. Under all denne snøen som ligg på plenen spirer det snart vakre blå blomster. Snart kjem våren! Trur eg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 26.april

Klokka er no 16.30, temperaturen ute er +8 grader og no skin sola mellom skyene. Det er berre ei lita stund sidan eg kom att frå turen på Ve...