lørdag, januar 22, 2022

Dagbok 2022: 22.januar


 Klokka er no17.10, og temperaturen ute er + 5 grader. Det var ikkje så mildt i natt at snøen hadde smelta, så eg måtte moke litt på føremiddagen i dag-Eg må legge snøen nær huset for den inneheld mykje singel. Men eg kom no ut med bilen. Var også ut og moka litt på altanen, men håper resten fer av seg sjølv.

Eg hadde ikkje så mykje på planen  min i dag, berre at eg skulle handle litt matvarer på KIWI. Og det blei gjort. Etter at eg kom heim laga eg meg middag, i dag vart det Gilde karbonade med mykje festlig tilbehør, i tilleg til ei potet frå i går.

Kaffikoppen tok eg i stova, med strikketøy og SERIE. I dag fann eg ein liten serie som var litt OK, så den såg eg ferdig. På vanleg TV er det berre sport, og no når eg er åleine i huset slepp eg å sjå det, for det er det kjedeligaste eg veit. 

Eg hadde tenkt at Marit og eg skulle hatt oss ein tur til Vik i dag, men Marit hosta, så ho hadde ikkje lyst å vere i lag med "FOLK". Og det forstår eg. No er det lenge sidan eg har gått tur, så i morgon må eg komme meg på beina.Kva tid eg kjem meg på gravplassen, veit eg ikkje.Der ligg vel snø enno.

I kveld blir det TV og strikketøy og Eides språksjov, som er det programmet eg likar best. Ja, så er det MGP. Det blir mykje strikking, men når eg har strikka ferdig den lesten eg held på med no, er det berre eitt lestepar att, og etter det skal eg strikke ny venstre-erm på den oransje kofta mi. Ny høgre-erm har den fått før.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 29.april

 Klokka er no 18.30, temperaturen ute er + 11 grader, det er mest overskya, men opplett og solstreif. I dag har Rasmus og eg vore heime ålei...