onsdag, mai 27, 2020

Dagbok 2020: 27.mai

Klokka er no 18.10, temperaturen er + 12 grader. Det har regna mykje i dag, men så ser det ut til at vi skal få mange dagar med opplett- og det treng vi.
I går gjekk eg ut i hagen og skulle rydde litt rundt buskene, men det var ikkje mykje eg fekk gjort. Kantklipparen vart fort straumlaus og så kom regnet. Å klippe med klippar var ikkje råd, så der står att ein stor uklipt flekk. I dag var det ikkje å tenke på å gå ut og gjere noko, så då tok eg ein liten tørn inne-eg får kalle det "fredagsvask"- sjølv om det er onsdag. Eg har bytta på senga og vaska soverom, bad og kjøkken+ at vaskemaskina har vore i arbeid.
Eg hadde eit måltid klokka 15, og etterpå la eg meg på dagsenga med lydbok. Eg føler meg veldig lat når eg sløvar midt på dagen, men eg får ta det igjen når det blir opplett. Graset veks voldsomt i dette vêret. 
Elles kan de sjå epletreet på bildet, det står i full blomst no. Når det har blomstra av skal det klippast.
Nesten alle jordbærplantane eg sette lever, det er ein som kanskje er død, og sist eg såg etter var der i alle fall EIN potetplante. Men eg kan no berre stikke nedi fleire viss eg vil. Det er ikkje levebrødet mitt. Eg har ikkje vore på Vernet sidan Sundag, eg har satsa på hagetrim no framover-i alle fall til eg har fått plenane i orden. Så er det snart Amanda sin fødselsdag og så kjem pinsa.



Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 23.april

  Eg har ein plass på maskina der eg kan finne "gamle" bilde. Dette er ei av rosene mine, Leonardo da Vinci, trur eg. Eg har lese ...