tirsdag, mai 26, 2020

Dagbok 2020: 26.mai.


Klokka er no ca.17.30 og temperaturen er +15 grader C. Eg såg på altanen i dag tidleg at det hadde regna, men då var det fint vêr, mildt og opplett. Sidan eg ikkje hadde fått klipt ferdig plenen i går, håpa eg å gå fullføre i dag. Eg hadde også lada opp kantklipparen og var klar til dyst. Men først var det trening. Det var for så vidt greit, sjølv om vi ikkje var så veldig gira. Eg trefte ei venninne der som eg ikkje har sett på aldri den tid og det var no kjekt
Eg hadde med meg bensinkanna for å kjøpe bensin til klipparen. Men då vi kom ned til Vik, oppdaga eg at eg ikkje hadde veska mi med, ergo kunne eg ikkje handle. Marit trong ikkje å handle, så eg køyrde heim, sette av Marit, og henta veska. Så var det ned på bensinstasjonen og fylle opp. På heimvegen stakk eg innom Kiwi og handla litt til meg sjølv. Hadde lyst på noko godt. Der trefte eg ei anna venninne frå mitt yrkesaktive liv, og vi hadde mykje å snakke om. Blant anna kunne ho fortelle at ho var blitt oldemor. Eg ser tydeleg at eg er komen i old-tida.
No held det visst på å klarne opp, men det er tvilsomt om det blir råd å klippe gras i dag. Hadde det ikkje vore for klippinga, så hadde eg vore glad for regnet sidan eg har sådd grasfrø i plenen.
Eg har ikkje gjort noko til gagns i dag, og det likar eg ikkje. Det eg har gjort er å lese ferdig boka eg heldt på med og så har eg ete litt. Så får vi sjå om det blir ute verande på kveldstid.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...