mandag, april 20, 2020

Dagbok 2020: 20.april

Klokka er18.40, temperaturen er + 16 grader og sola skin frå morgon til kveld-ikkje ei sky på himmelen. Det er framleis kaldt om nettene og utover føremiddagen. Eg styrte litt inne før eg skulle køyre Marit til gravplassen kl.11.30 der ho skulle plante på grav til Robert.
Etterpå køyrde eg ned på Mosflata og skulle kjøpe gjødsel på EIK. Eg såg ikkje rette sorten då eg sjekka sekkene, og ikkje var der nokon som kom for å hjelpe meg heller, så det vart til at eg berre gjekk. Då eg kom heim viste Gudmund meg dei tomme sekkene han hadde-det var den gjødselen eg skulle ha, og den hadde dei på EIK, så eg må ein tur fram dit igjen. Gjødselen er mykje billegare de enn på Felleskjøpet. Gudmund har alt gjødsla , så no er det fare for at han får finare plen enn eg.

Eg hadde tenkt å lage i stand potetåker i dag, men så bestemte eg meg for å ta ein trim-tur først, før eg kledde meg om i hageklede, så det vart ein runde på Vernet i dag også. Hagearbeid vart det heller lite av. Eg hakka opp den jordbær-senga som skal bli potetåker, og så begynte eg å bere bort plengraset frå i fjor og forfjor. Det er sikkert gode greier for der var millionar meitemakkar. Men eg forstod snart at eg ikkje hadde nok settepoteter, så det må eg skaffe før eg kan gjere meg ferdig. Eg gjekk inn att og la meg på solsenga på altanen med lydbok. 
Etter ei stund ringde Audun, men eg hadde problem med å høyre kva han sa, eg blir ikkje fortrolig med den nye mobilen, og den gamle fann eg ikkje i farten. Kanskje hadde det blitt betre om eg hadde slått av boka først? Men eg fekk no med meg at han skal kome heim den 15.mai.Eg gjekk inn att frå altanen i 18.30 -tida, men der er godt og varmt enno. No må eg berre få med meg nyheitene klokka 19.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...