fredag, april 17, 2020

Dagbok 2020: 17.april

Klokka er 17.45, temperaturen nærmare +10 grader, lettskya og sol.Det er berre heilt nydeleg ute no, og eg ser at naboane har begynt å jobbe i hagen. Så langt er ikkje eg komen, men det nærmar seg.
Sat ei stund her på datarommet på føremiddagen, for Bodil og eg hadde planlagt at vi skulle ta ein prat i dag. Eg tenkte at eg like godt kunne ringe ned på legesenteret og bestille time såpass eg kunne få ordna med det sertifikatet. Men der tok dei ikkje imot vanlege pasientar enno. Eg synest det var litt rart, for det har stått mykje i avisene om at legane har for lite å gjere no. Men eg har no god tid før det blir krise.
Så prata eg med Bodil både lenge og vel. 
Eg fann ut at eg like godt kunne gå ein tur på Vernet-først best, og det gjorde eg. Det var fint der oppe i dag. Då eg kom heim att tok eg ei bytte og bar vekk mold og torver som plogen hadde skore av. Eg fekk tre bytter fulle og bringebæråkeren fekk påfyll.
Der var att ein porsjon fiskesuppe til i dag også, så no blei det tredje dagen på rad med samme retten. 
Eg var liksom litt trøtt i dag så eg la meg på senga og las lydbok. Då ringde det på døra og Eirik kom på besøk. Han hadde ikkje tenkt å gå inn, men eg syntest ikkje det var SÅ farleg. Vi prata om laust og fast til han måtte fare. Det er no kjekt å kunne ta imot litt besøk igjen, men eg kan ikkje overdrive. 
Eg var ut i hagen og prøvde å klippe nokre greiner, men saksa var for dårleg. Må kanskje investere i ei ny.  Det blir kjekt å jobbe litt i hagen igjen, men det blir nok ikkje i samme skala som før, det har eg ikkje armar til. 
No er det ikkje så lenge før eg må sette på TV-en og høyre Corona-nytt. 
Eg har problem med å følgje med på dagane, men no har eg blitt samd med meg sjølv om at det er fredag i dag. Så eg får ønske alle ei god helg.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...