mandag, mars 30, 2020

Dagbok 2020: 30.mars.




Klokka er no 18.06 sommartid. Eg kom nettopp inn att etter å ha gått ei relativt lang runde her på Vallabøen. Det er + 5 grader på trappa, på vegen er det bert, men elles ligg det mykje snø enno. Har så vidt sett sola i dag, men det har ikkje vore klårt.
Eg hadde litt problem med å komme i siget i dag. eg vakna klokka 7, men ville ikkje stå opp så tidleg, så eg la meg til å sove og sov ein time ekstra. Det er ikkje det at eg er arbeidslaus, men har problem med kvar eg skal starte. I dag hadde eg nokre klede å legge i hop og så skulle eg "pynte" litt til påske.
I det ligg det stryking av løparar m.m. Men strykejernet har fått eit belegg av smelta gardin, så det er ikkje heilt brukbart, og i desse tider er det ikkje berre å svinge seg ned til Clas og få eit nytt. Er eg i karantene så er eg det. 
Laurdag tok eg opp ein seifilet(ikkje stor) og laga meg fiskesuppe. Hadde litt suppe att til i går og i dag steikte eg resten av fileten. Kokte poteter til og steikte løk. Det vart utruleg godt. Eg har kjent på sakn av fisk lenge, og har kjøpt diverse fiskerettar frå frysedisken, utan at eg vart så begeistra for dei. Dei smakte i alle fall ikkje fisk. 
Eg måtte ha ein pause etter måltidet før eg kunne gå tur. Det blir mykje dill og dall med meg no eg har så god tid, blir sittande lange stunder ved datamaskina t.d. Eg trefte ein eg kjende på turen, det var Helge A som kom i bilen sin, han skulle stad og gå på ski. Det var vel litt seint på dag-men no vi har sommartid blir dagane litt lenger. Eg skal snart sette på TV-en og ta fram strikketøyet, men eg ventar ril kl.19-eg orkar ikkje å høyre om Corona heile dagen.
No ventar eg kvar dag på å bli oldemor -også det i coronaens tid. 


                     

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...