mandag, mars 23, 2020

Dagbok 2020: 23.mars

Ingeborg fyller 23 år i dag og eg gratulerer.


Klokka er 18.00, temperaturen ute er + 10 grader, men eg tykte det var iskaldt den stunda eg var ute, for det var vind.
Dette har vore ein heilt tullete dag, eg har ikkje fått gjort eit skikkelig arbeid, berre vima og tulla.
Det første som skjedde var at eg drog ut ledningen til printeren, og sette den i igjen. Og der var den brått "reparert". Sidan det er Ingeborg sin fødselsdag måtte eg scanne nokre bilde frå albumet  og legge inn på Facebook. Det er liksom ein tradisjon i familien å mimre litt slike dagar. Og sidan eg sat no der med mobilen, fann eg ei melding eg ikkje hadde sett før. Den var frå Bilverkstaden som ville ha inn bilen min den 17.mars. Det toget var gått, men eg skreiv ei ny melding, og fekk time til EU kontroll i morgon kl.12.
Eg måtte shine opp bilen i løpet av dagen, men det var for kaldt enno. Derfor tok eg og shina opp meg sjølv med dusjing, hårvask og reine klede. Og så var det spanskleksa-mens håret tørka. Då kom eg meg endeleg ut, og hadde støvsugaren med såpass det vart litt reinare i seta og på golvet. Tok ut hageslange, den var ikkje frosen, men den greia i enden var litt spes, for vatnet strålte i alle retningar. Eg skulle kanskje ha tatt den av før vinteren. Men eg fekk spylt mattene litt og så fekk bilen eit lite skyll med det samme. Det einaste problemet no er at eg har berre ein nøkkel. Hovudnøkkelen er sporlaust borte, så no passar eg veldig godt på reservenøkkelen. I morgon kjem eg til å køyre bilen ned, og så gå opp att. Då får eg mosjon med det samme. 
Eg brukar å ete i 15-tida og det gjorde eg i dag også, men etterpå var eg så sløv at eg la meg på sofaen med Storytel. Innimellom styrer eg litt med klesvask/tørk og litt anna husarbeid. Dagen har gått veldig fort, og eg har ikkje hatt på verken TV eller radio, så eg er ikkje oppdatert på Corona. Skulle hatt meg ein tur ut, men no får det vere til i morgon.
Den genseren Ingeborg har på seg her, strikka eg i si tid til Margrete.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 25.april i dag.

 Bilde frå turen min i dag- På det øvste bildet ser vi gjengen som har tatt ned masse ore-skog og rydda fint opp. I dag hadde dei ei maskin ...