torsdag, mars 26, 2020

Dagbok 2020: 26.mars.

I serien "Gamle bilde" legg eg ut bildet av Nord-Vågsøy kyrkje. Då vi bedde på Raudeberg var det to kommunar på øya, Nord- og Sør-Vågsøy. Både Solveig og Rasmus er døypte i denne kyrkja. Eg veit ikkje kva år den vart bygt, men den såg nokså ny ut den gongen, bygt i stein eller betong, og ganske stor for ei slik lita bygd.

Klokka er no 17.40. Temperaturen er + 9 grader, sola skin og det er litt vind. Det var ikkje så fint frå morgonen av, men det om seg etter kvart.
For meg har dette vore ein nesten bortkasta dag, eg har ikkje fått gjort noko særleg, men kanskje det var godt for ryggen å kvile litt.
Eg skulle henge opp att gardinene som eg vaska i går, men orka ikkje å ta ned strykebordet, så eg hengde dei opp ustrokne. Ryggen min er ikkje heilt god etter ein vaskedag (igår). No kom kveldsola på vinduet og då såg eg at det skulle ha vore pussa.Eg har berre vasa rundt og småplukka i dag, mens eg venta på at dei skulle ringe på bilverkstaden, men den telefonen kom ikkje, så eg er framleis utan bil. Då klokka var 16 var eg lei av å vente, så då gjekk eg ut og raka litt singel frå plenen. No skulle eg eigentleg hatt meg litt mat-og flata ut.
Med det samme eg var begynt å skrive her ringde det på døra, det var Kari og Kåre som kom med ein nydelig plante + kort. Eg trudde dagen min skulle gå ubemerka hen, men det var vel litt urealistisk å tru.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...