onsdag, januar 29, 2020

Dagbok 2020: 29.januar

Dette er nesten heile hekken-tre busker oppe ved vegen kjem i tillegg.





Klokka er no 16.35, temperaturen er + 2 grader. I dag har det vore overskya og verken sol eller regn. Saknar sola, men så vart det mindre kaldt. No har eg nettopp ete "middag"- det vart litt seint, men eg har vore på rek mykje av dagen sidan kl.10.30.
Sist natt sov eg godt og har ikkje verkt i dag heller. Etter spanskkurset var eg på Specsavers og fekk fiksa brillene mine. Då eg datt i førre veka kom brillene ut av kontroll så eg vart litt skeiv i augene, med det eine brilleglaset hengande lenger ned enn det andre. Det fiksa dama fort og greitt -heilt gratis.
På heimvegen køyrde eg bortom gravplassen for å sjå om fuglane var komne på plass -og det var dei.Hadde to fuglar der først, men så forsvann dei mellom jul og påske i fjor. Eg fekk nye-gratis, med han eg kjøpte gravsteinen av.
Marit U. og eg begynte å klippe hekken i går, og Marit hadde jobba mens eg var vekke i dag. Ho hadde hatt mykje kvist og kvas i sekker, så det første vi gjorde i dag var å køyre bort på VØR og tømme sekkane. Litt rart å levere hageavfall i januar. Resten av buskene klipte vi då vi kom heim. Og, ja, Marit gjorde mest i dag også. Eg greier ikkje å ta så altfor hardt i med hendene og armane mine. Men no er det gjort! Eg har litt meir i min eigen hage som må ryddast opp i, litt har eg tatt og meir står att. Hausten kom så brått på at ein var ikkje klar, til dømes stod klematisane mine og blomstra då snøen kom, og mykje som eg plar gjere om hausten var ikkje gjort.
No skal eg slange meg litt i godstolen-i dag fortener eg det.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...