onsdag, januar 15, 2020

Dagbok 2020: 15.januar

Klokka er 18.05 og temperaturen er + 6 grader. Det er regn og litt vind. Ikkje noko ekstremvêr her, så vidt eg veit.
Denne dagen har vore litt uvanleg i og med at eg har vore på spanskkurs og vore i lag med den gjengen. Etter kurset var det styremøte. Det er ein del utfordringa i pensjonistlaget for tida, så vi slit litt. Eg fekk i oppgåve å skaffe song og musikk til neste møte. Vi skal ha årsmøte midt i februar og ikkje noko møte i januar i år.
Etter at eg var ferdig på Bakk-Ola var eg ein liten tur på ALTI, skulle ta ut cash og så trong eg eit brød og litt frukt.
Då eg kom heim åt eg berre eit eple og surra rundt litt, før eg kveikte i omnen og sette meg ned framfor TV-en. Og sovna ! 
Eg var nyss vakna då det ringde på døra og Helge kom. Eg hadde sendt ei melding til han i går om at dei hadde problem både med data og TV i kjellaren. Helge var ikkje ned i første omgang, men sjekka nettet her hos meg, og det var svakt berre han kom inn på stova. Han lurer på om Tussa har gitt meg eit nett som er så svakt at eg må kjøpe noko meir. 
Dei nede var ikkje heime, men då Helge og eg stod på trappa kom Erik, og Helge blei med han ned. Etter det veit eg ingen ting, men Helge skulle i alle fall snakke med folka på Tussa. Ikkje like enkelt å vere vertinne alltid, så hadde eg ikkje hatt Helge...………….. 
Eg måtte forresten fortelle han om dei to lyna, sidan han er elektrikar. Han fortalde at ute i øyane vart ein mann drept av lynet då han var oppe på eit fjell. Men han snakka også om utlading- og det var det første eg tenkte med det eg såg sidan det gjekk så stille for seg.
Eg åt ein salat på Bakk-Ola i dag i staden for kaffi og kake. Det vart middagen i dag.
I morgon skal eg køyre Marit på trening og viss der ikkje er for fullt an eg trene sjølv også. Viss ikkje kan eg finne på noko anna imens.
No begynner eg så smått å svelte, så eg må vel ha litt mat før kveldsmaten.

Ingen kommentarer: