lørdag, januar 11, 2020

Dagbok 2020: 11.januar.

Det vart seint før eg fekk skrive på bloggen i dag, det kjem blant anna av at eg har sett mykje på TV.
No er klokka snart 23.30 og temperaturen ute er +5 grader C. Det har vore både lyn og torden i dag/kveld også, og dagane er våte, korte og mørke. 
Eg har ikkje gjort mykje til gagns i dag. Var relativt seint oppe, las ut ei bok, repeterte ganske mykje spansk, og då det leid på kom Soveig ein tur innom. Margrete og "ungane" var stasjonert i Volda i dag, og då dei var ferdige med pliktene sine, var det for seint å kome hit. Det var ei slags feiring av den nye VOLDA kommune.
Etter at Solveig reiste, vart det timesvis med TV.
Det var litt krøll med TV-en ei stund, truleg på grunn av torevêr. Det small godt i dag også. Så mykje lyn og torden vinters dag er vel ikkje heilt vanleg.
Eg føler at eg lever eit slaraffenliv for tida, får liksom ikkje "gjort" noko -men når ein nærmar seg 80 kan ein vel få lov å ta det litt med ro? Solveig kom med garn og mønster til meg, så det blir kanskje til at eg strikkar litt småting. Berre armane held. I dag tidleg var dei vonde igjen, men kom seg etter kvart.
Har ingen planar for morgondagen, men til veka har eg fire opptatt-dagar. Tysdag er det trening, onsdag er det spank-kurs, og påfølgande styremøte i pensjonistlaget. Torsdag er det trening igjen og fredag skal eg på lensmannskontoret og få meg pass. Men det er no greitt å ha litt å styre med. Både trening og kurs er sosialt.
Det blir meir TV i kveld, for eg tok opp nokre program på TV2 mens eg såg på NRK 1.

Ingen kommentarer:

DAGBOK 2024: 19. APRIL

  Dette bildet er eit par veker gammalt, eg har ikkje fått orden på bildebruken enno. Klokka er no 17.20, temperaturen ute er+8 grader, det ...