lørdag, november 16, 2019

Dagbok 2019: 16.november

Klokka er 17.45, temperaturen er minus 4 grader og det har vore fint vêr og sol i dag også. dessverre klatrar sola meir oppover for kvar dag, og no er den nesten berre i fjellet. Eit par besøk i stova rett nok, men ikkje lenge.
For meg har det liksom vore litt "dagen derpå"- ikkje for at eg har vore sjuk eller noko slikt, men eg har problem med rygg, nakke, armar og skuldrar, ikkje alvorleg , men plagsomt nok.
No hadde eg heller ikkje store planar for dagen, så det var heilt greitt å sitte i godstolen og sjå TV-programma frå i går.
Eg kunne ha gått ein tur på Fonnvernet, men eg ville spare på knea i dag, gjekk relativt mykje i går.
Her heime har eg rydda litt, lagt i hop klede og saga litt opptenningsved. Leigebuarane er bortreist, så det blir litt kaldt i huset. Eg er ikkje heilt nøgd med omnen min, men å sette inn ein ny er det mykje styr med.
Til middag i dag vart det restar frå torsdag og eg trur eg må ete av resten i morgon også, det er i alle fall middag.
I dag er Marit og hennar familie på konsert. Det er Janne sitt kor "Åmdalskoret Berre Damer" som har sin andre konsert på kulturhuset. Ja, andre i år, men dei har helde på i mange år. Hadde eg ikkje vore på konsert i går, så hadde eg kanskje gått i dag. Men Margrete har ordna billettar til heile familien sin pluss meg til konsert i Fosnavågen med Adam Douglas, det er visst 14. desember.
Eg hadde tenkt eg skulle til Vik i dag og sjå på utstillingar, julepynt etc. I fjor var eg ikkje på julehandel og ikkje dei to åra før det igjen, så no har eg lyst til å kjøpe både pynt og anna. Men eg må ha nokon å fare i lag med, og så må eg av-ise bilen. Her i Ørsta er det snø og is på vegane, i Volda var det bert.
Eg er i grunnen imot søndagshandel, men likar likevel å fare på Plantasjen på sundagar, då er det fredeleg og lite trafikk-til vanleg. Veit ikkje kor fredeleg det er når jula nærmar seg.
No har eg skrive ein heil del om ingen ting. Eg skreiv på bloggen etter at eg kom heim i går, dt er ikkje sikkert alle har oppdaga det.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...