onsdag, november 13, 2019

Dagbok 2019: 13.november



Klokka er 17.45, temperaturen ute er så vidt over 0 grader og vi har fått snø. Det er ikkje eg som har tinga den, men lyt berre ta imot det vi får. 
Sidan eg skulle på møte kl.13.00, sette eg ikkje i gang med noko arbeid før middag, var ikkje heilt i form heller, så det passa best å slye seg. Chatta litt på data, og gjekk og surra. Då klokka nærma seg 12 ville eg nedover , for eg kom på at eg ikkje hadde støvlettar som var skamlause, anna enn dei eg brukar til best. Bestestøvlettane er det hælar på så dei blir til innebruk. Har to par støvlettar som lenge har vore klar for utskifting, dei har vore mykje brukt, til sist i hagen. Eg har vore inn på skobutikken og sett kva dei har- mange gonger, men i dag var der ei ung dame som tok fram nokre eg likte med ein gong, eg hadde forklart kva dei skulle brukast til. Som de ser er dei heilt enkle, sålen er heilt bein under, men tjukkast bak. Eg tenker på det med bilkøyring også i tillegg til at dei skal vere gode å gå med på glatta. Legg merke til at der er glidelås på begge sider, det gjer at dei er lette å ta på seg. Prisen var 999,- kr

Eg var litt spent på korleis det vart å køyre nedover i dag, har ikkje køyrt denne bilen på vinterføre tidlegare, og så er det heilårsdekk på den, det er eg heller ikkje vant til. Det gjekk heilt fint, eg følte meg trygg heile tida. Etter at eg hadde kjøpt støvlettane kjørte eg opp til kulturhuset, biblioteket var stengt i dag, men vi fekk vere på rommet "vårt". Vi driv og planlegg julemøtet, men det var ikkje så mykje att å bestemme. Eli ordnar ut mykje frå "sjukesenga". Eg ringde henne då eg kom heim og informerte. Måtte deretter sende meld. til ei i styret. 
Som de forstår så går eg mykje her og sosar, heldt meg på datarommet før middag, så eg kveikte ikkje opp i omnen før eg kom heim att. Då måtte eg ete litt også.No har eg sett litt TV.
I kveld er det premiere på Janne sitt kor "Berre damer"-på kulturhuset. Dei skal ha ei framsyning på laurdag også. Eg skulle sikkert ha vore der, men i dag passa det dårleg og laurdag er det vel utselt. Det er så mykje som skjer i desse dagar.Eg må skrive ein liten episten som skal inn i avisa tysdag i neste veke. Dette vart mykje prat om ingenting, men ikkje så mykje skjer i dag/kveld.


Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 24.april

                           Eg gjekk ein runde på Vernet før eg for på møte. Klokka er no 18.04, temperaturen ute er + 7 grader, sola skin no...