fredag, juli 19, 2019

Dagbok 2019: 19.juli

Klokka nærmar seg  20.00, temperaturen er + 21 grader, det er lettskya og fint ute.
I dag vart eg ferdig med fredagssudokuen ved frokostbordet, så eg fekk unna litt arbeid på føremiddagen. Først strauk eg ein haug med klede, så gjekk eg ut og begynte å sage opp det tjukke greinene frå hekken. Eg tek vare på alt som kan bli til ved.
Einar ville komme innover og male så snart det vart opplett, det regna nokre dropar på morgonen, men gav seg fort. Han blei åleine med målinga i dag, men fekk måla innsida på altanrekkverket blant anna. Eg hadde laga til rikeleg med middagsmat i tilfelle det kom fleire, men det vart berre Einar og eg til bords i dag.
Etter at vi hadde drukke litt kaffi, reiste Einar ut att, og etter at eg hadde rydda opp og fått på oppvaskmaskina gjekk eg ut og saga ferdig greinene mine. Det var ikkje så lenge gjort. Tok meg ein tur opp på platten til Marit som var åleine heime, det er så fint å sitte der i kveldssola.
Eg har vore ganske bra i armen i dag også, men det er eitt eller anna som ikkje er i orden inni der. Dei nye støtdemparane kom ikkje i dag, det hadde eg heller ikkje venta.
Den nye leigebuaren var her sist natt, så ho er sånn halvvegs innflytta. Eg har lova henne det høge kjøleskapet som står i vaskekjellaren. Ho har ein far og ein kjærast som kan bere det inn. Eg har eigentleg ikkje bruk for det.
Det er visst fredag i dag, så eg vil ønske alle ei god helg.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 27.mars

Klokka er no 17.45, temperaturen ute er+ 9 grader, men det er overskya i dag, så det er ikkje så fint som det var i går. Eg sov godt sist na...