fredag, desember 21, 2018

Dagbok 2018: 21.desember


Klokka er 21.10, temperaturen 0 grader-elles er vêret som før. Det er så uvant for oss at ikkje vêret skiftar oftare. I dag greidde eg å moppe over badet og kjøkkengolvet  og å sette på ein klesvask. Elles har eg stort sett sete og strikka som vanleg. Foten verker sjølv om eg tek tablettar.
Utpå ettermiddagen kom både Solveig og Margrete. Solveig hadde fått tilsendt handleliste på data og kjøpt det meste av det eg trong. Men sidan det var kome pakkevarsel frå Rasmus, var ho ned på Spar og henta den, og då vart det litt meir å handle også. Så no reknar eg med at eg har det eg treng fram mot påsketider. Julegåvene frå Rasmus vart fordelt, og jentene fekk med seg det dei skulle ha. 
Solveig kjem no att og hentar meg ut dit julaftan, så skal eg feire jul der, men eg skal få komme heim att til mi eiga seng om kvelden. 
Andre juledag skal vi prøve å samle alle her i Starevegen, viss alle hjelper til litt så går det bra. Det er ein gammal tradisjon, men dei to siste julene har det ikkje vore aktuelt. Eg hadde håpa på at dette skulle bli ei tilnærma normal jul, men så går eg sjølv hen og blir fotalause. Ja, ja, eg kjem vel kanskje på beina att utpå nyåret. Eg får ikkje gjort alt eg hadde tenkt til jul, men det kjem vel dagar etter desse.
Eg synest det er fredag annankvar dag, dagane og vekene går som ein vind sjølv om eg sit her mykje åleine. Kjedar meg gjer eg aldri. Eg strikkar mykje, mens eg høyrer radio eller ser TV. Tross alt har eg det bra. 
No har eg rydda på plass alt Solveig har kjøpt, og sett på tørketrommelen, så skal eg slappe av framfor TV_en.
Ønsker alle GOD HELG.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: torsdag18.april

   Det er nokre år sidan dette bildet vart tatt på Hareid, med alle barnebarna i samme sofa Klokka er no16.56, temperaturen ute er + 10 grad...