onsdag, desember 19, 2018

Dagbok 2018: 19.desember

Klokka er 17.20, og det er bekmørkt ute. Temperaturen er overraskande + 6 grader C.
Eg hadde heilt gløymt kor mørke desse desemberdagane kan vere, og det verste er at eg trur det er kveld og at arbeidsdagen er over- og for meg er den no det. Dvs. den har ikkje begynt heller. Eg lever eit slaraffenliv for tida, men har ikkje noko val.
I dag sette eg meg til å strikke ferdig ein lest rett etter frokost, så rydda eg litt, fekk eit par telefonar og så kom Ingeborg og Eirik. Eirik hadde bilen til Lars og skulle eit ærend til Vartdal mens Ingeborg vart att hos meg. Det var ikkje mykje til bevertning dei fekk, men vi har alltid mykje å prate om, og kaffi har eg om ikkje anna. Mens dei var her kom naboen og fortalde om eit dødsfall lenger ute i gata, det var ikkje uventa, men gravferda er i morgon og det har ikkje stått noko i avisa. 
Då "ungane" hadde fare, følte eg meg veldig frisk og sprek etter å ha sete i ro så lenge, så då fekk eg gjort eit par ærend ned i kjellaren, blant anna, men så snart eg rører på meg så melder kneet seg. Så no måtte eg ta ein tablett. Så blir det vel å strikke og sjå TV resten av dagen/kvelden. Eg har enno att ein del lestegarn, men etter jul skal eg strikke noko anna.
Solveig kjem ein tur på fredag, trur eg, og eg skal lage liste, så handlar ho til meg. Det blir vel ei slags jul i år også. No skal eg raide kjøleskapet og sjå om eg finn litt saltmat.
Alle fuglane mine har vore her og fått mat i dag også. Meisene er glade i peanøtter-ja dei andre også. Det er "fuglepeanøtter" som eg kjøpte på Hageland.

Ingen kommentarer:

Dagbok 2024: 28.mars. I dag fyller eg 84 år.

Klokka err no17.03, temperaturen ute er+ 10 grader, det er lettskya og fint  I dag har eg fått mange gratulasjonar på nettet -og elles. Eg s...